تعریف بازاریابی و اهداف آن
تعریف بازاریابی و اهداف آن با پیشرفت فوق العاده در صنعت و دنیای فناوری ، باید به اندازه کافی با معنای بازاریابی آشنا باشید و توانایی کافی در بازاریابی محصولات خود برای دستیابی به سودهای مطلوب را داشته باشید. تعریف و اهداف بازاریابی تعاریف مختلفی از بازاریابی وجود دارد ، از جمله موارد زیر: مجموعه
تعریف بازاریابی و اهداف آن با پیشرفت فوق العاده در صنعت و دنیای فناوری ، باید به اندازه کافی با معنای بازاریابی آشنا باشید و توانایی کافی در بازاریابی محصولات خود برای دستیابی به سودهای مطلوب را داشته باشید.
تعریف و اهداف بازاریابی تعاریف مختلفی از بازاریابی وجود دارد ، از جمله موارد زیر:
مجموعه فعالیتها یا فرایندهایی که مبتنی بر دانستن خواسته های مشتریان است. و خدمات و محصولات را برای رسیدن به خواسته های خود و دستیابی به سود سازمان در مدت زمان مشخصی توسعه دهید.
تعریف دیگری نیز وجود دارد ، اما فقط به فروش محدود می شود ، بخشی از فرایند بازاریابی ، یعنی هنر فروش است.
فرایندی با هدف هدایت جریان کالاها و خدمات به مصرف کننده از طریق تولید کننده. روند پیاده سازی و برنامه ریزی مفهوم ارتقا promotion ، قیمت گذاری و توزیع خدمات ، کالاها و ایده ها و دستیابی به اهداف سازمان ها و افراد. شرایطی که در تعریف بازاریابی باید رعایت شود این شامل هر دو سازمان انتفاعی و غیرانتفاعی است. این شامل کلیه عملکردهای سازمان ، در فعالیتهای بازاریابی است. از دیدگاه سازمان و جامعه ، فعالیتها و تلاشهای بازاریابی براساس اقدامات اخلاقی است.
شناسایی تغییرات بازاریابی ، یعنی محصول ، توزیع ، قیمت و تبلیغات ، برای جلب رضایت مصرف کننده. اهمیت بازاریابی بازاریابی برای جامعه و مصرف کننده از اهمیت زیادی برخوردار است و همچنین برای سازمانها نیز مهم است و ما به هریک از آنها بصورت زیر پرداختیم:
1- اهمیت بازاریابی برای جامعه بازاریابی شاخص توسعه اقتصادی است و بازاریابی سازنده چرخ اقتصاد را فعال می کند و عنصری از حرکت اقتصادی جامعه است. این باعث افزایش سطح زندگی اعضای جامعه می شود و آنها را در رفاه اقتصادی زندگی می کند. فراهم آوردن فرصت های شغلی برای تعداد زیادی از اعضای جامعه برای کار در نمایندگی های توزیع و فروش. حرکت مبادلات تجاری را تسهیل می کند و تجارت داخلی و خارجی را تحریک می کند. رفتار مصرف کنندگان را نسبت به کالاهای مختلف هدایت و راهنمایی می کند و کالاها و محصولات موجود در بازار را به مصرف کنندگان معرفی می کند.
2- اهمیت بازاریابی برای مصرف کننده بازاریابی در زندگی هر مصرف کننده بسیار مهم است و برای رفع نیاز او به بازاریابی کالا کار می کند. این مجموعه فعالیت هایی را برای وی فراهم می کند که به او کمک می کند کالاها و محصولات را با کیفیت مناسب و در زمان مناسب از طریق مراکز فروش بدست آورد.
3- اهمیت بازاریابی برای سازمانها مطالعه بازاریابی به سازمان کمک می کند تا ماهیت فعالیتهای انجام شده یا انجام شده را بشناسد. با بهره مندی از پروژه های تحقیقاتی بازاریابی، پروژه های صنعتی به شناخت تولید قابل فروش کمک می کنند.
ارضای خواسته ها و نیازهای مصرف کنندگان ، از طریق فعالیت های بازاریابی برای پروژه های مربوطه. دستیابی به منافع مرتبط با کالاهایی مانند مزایای مادی ، رسمی ، زمانی و جمعیتی. اهداف بازاریابی بازاریابی با تأمین مخلوط بازاریابی برای ارضای نیازها و خواسته های مصرف کنندگان انجام می شود و این هدف اصلی بازاریابی نیست ، بلکه ابزاری برای دستیابی به اهداف دیگری است که به شرح زیر است.
دستیابی به بیشترین میزان سود ، تقویت سود. منظور از سود در اینجا سود حاصل از استفاده صحیح و بهینه از منابع موجود در پروژه است.
این امر از طریق بهره وری بالای پروژه ، با حداقل ورودی ، با منطقی سازی تصمیمات بازاریابی و اداری و تصمیمات ترکیب کالا حاصل می شود. مدیر بازاریابی اگر حجم فروش و هزینه را در نظر بگیرد و یکی از این دو کار را انجام دهد (افزایش میزان فروش به میزان قابل توجهی بیشتر از هزینه) می تواند از چند طریق به افزایش نرخ سود برسد. یا (کاهش هزینه های فروش به طور قابل توجهی برای دستیابی به سود). این منجر به این هدف می شود که تورم سود است و منجر به مجموعه ای از انتقادها می شود ، یعنی: این منجر به افزایش قیمت ها برای دستیابی به مقدار زیادی سود می شود و این به اصطلاح بازار سیاه ایجاد می کند.
سازمانها را وادار می کند سرمایه گذاریهای خود را به سمت مناطق دارای ریسک سوق دهند تا سود و ریسک را به هم پیوند دهند ، به این معنی که با افزایش ریسک ، سود افزایش می یابد. ترک اهداف اجتماعی به دلیل تمرکز بر سود. دستیابی به اهداف اجتماعی دستیابی به اهداف اجتماعی ، مقدم داشتن منافع عمومی بر منافع خصوصی. و اینکه سیستم بازاریابی مبتنی بر ارائه ترکیبی از کالاها و مشخصات آنها است. این ترکیب تبلیغاتی با توجه به اخلاق ، ارزش ها و جنبه های بهداشتی جامعه برای منافع عمومی است. و استفاده صحیح از منابع موجود در جامعه و اتلاف آنها و اینکه با ارزشها و اخلاق آن سازگار باشد و برای سلامتی آن مضر نباشد.
دستیابی به رشد و پیشرفت یعنی دستیابی به افزایش فروش ، درآمد و در نتیجه سود. افزایش سهم سازمان در بازارهای هدف یا بازارهای موجود. برای دستیابی به سود بیشتر ، که منجر به حجم وسیع سازمان و سود آن می شود ، و تلاش می شود ضمن حفظ ، هزینه های تولید را با توجه به سطح کیفیت مشتریان کاهش دهد.
اقامت در دنیای تجارت و دستیابی به رقابت این هدف نتیجه نهایی اهداف قبلی است ، بالاترین سودآوری ممکن از طریق تأمین اهداف اجتماعی حاصل می شود. از جمله رشد و پیشرفت ، از جمله توانایی سازمان در رقابت و ماندن در بازار تجارت.
تلاشی که بخش بازاریابی برای دستیابی به اهداف قبلی باید انجام دهد دائما به دنبال فرصت های جدید بازاریابی هستید. تلاش برای دستیابی به اهداف پروژه و توسعه سیستم های اطلاعاتی ، که روند تصمیم گیری و برنامه ریزی را در همه جنبه های پروژه تسهیل می کند. مراحل توسعه اندیشه بازاریابی اندیشه بازاریابی از چندین مرحله مختلف عبور می کند که به شرح زیر است: مرحله جهت گیری محصول. در این مرحله ، تفکر مدیریت بر سیاست خود غلبه داشت و بیشترین تمرکز را برای دستیابی به حداکثر بهره وری سازمان داشت. این دو مفهوم ایجاد کرد، یعنی:
1- مفهوم تولید این مفهوم به تولید بیشترین مقدار کالاهایی که مصرف کنندگان تقاضای آن را دارند و این که مصرف کننده جذب قیمت پایین می شود بستگی دارد و باعث می شود همه آنچه را می توان تولید کند را بپذیرد. اینکه مصرف کننده جذب محصولات کم قیمت می شود. مصرف کننده از انواع مارک ها و قیمت ها در بازار آگاهی دارد. سازمان های بازاریابی برای کاهش قیمت محصول با یکدیگر رقابت می کنند و این یکی از عناصر جذب و حفظ مشتری است. بیشترین تمرکز مصرف کننده بر روی قیمت محصول است. در این مفهوم ، کارکرد واحد فروش فروش هر نوع محصول سازمان بود.
2- مفهوم کالا این مفهوم مربوط به داشتن چندین نوع محصول مشابه و چندین سطح کیفیت محصول است. این که مصرف کننده به دنبال دستیابی به محصول با بالاترین کیفیت است ، بنابراین سازمان ها به دنبال بهبود کیفیت محصولات هستند و این مفهوم بر اساس فرضیات زیر است. مصرف کننده جذب محصول با کیفیت بالا می شود. مصرف کننده برای تأمین خواسته ها و نیازهای خود محصولات و کالاهایی را خریداری می کند. مصرف کننده از مشخصات و کیفیت سایر کالاهای تولیدی رقابتی در بازارها آگاه است. مصرف کننده قیمت و کیفیت را با قیمت بالا مرتبط می کند که نشان دهنده کیفیت بالا است. سازمان ها برای جلب رضایت مشتریان خود و به دست آوردن مشتریان جدید باید سطح كیفیت محصولات خود را بالا ببرند.
3- مرحله جهت فروش این مرحله اندکی قبل از جنگ جهانی دوم ، یعنی بلافاصله پس از جنگ اول آغاز شد. با افزایش عرضه در مقایسه با تقاضا در این مرحله ، رقابت بین سازمان ها انجام شد. اعتقاد بر این بود که مصرف کنندگان فقط در صورت خرید کالای مورد علاقه خود خرید می کنند. بنابراین ، اصطلاحاً تبلیغات ابزاری برای بالا بردن تقاضا برای کالا و کالاهای مختلف و استفاده از ابزارهای مختلف برای جذب مصرف کنندگان برای خرید کالاها و محصولات ظاهر شد. فلسفه این سفر بر اساس اصول زیر بود: اینکه مصرف کننده تمایلی به خرید کالاهای غیر مهم و ضروری ندارد. استفاده از روش ها و تبلیغات مختلف باعث می شود که مصرف کننده بیش از نیاز خود کالاهایی را خریداری کند.
سازمان ها باید مدیریت فروش بسیار کارآمد ، برای حفظ مشتری و جذب مشتری جدید را فراهم کنند. تکالیف انجام شده در مرحله قبل به فروشندگان سهمیه بندی توزیع کنندگان را براساس درصد مصرف در منطقه و الگوی مصرف آنها تعیین کنید. روشهای توزیع را ساده کنید تا دسترسی و تنوع کالا به مصرف کننده را تسهیل کند. مقدار کالاهای ناخواسته را نسبت به کالاهای مورد نیاز افزایش ندهید. توجه به حمل و نقل ، توزیع و ذخیره سازی. ارائه کالاهای جایگزین به مصرف کننده و معرفی وی به روشهای مصرف ، راهنمایی و منطقی سازی. افزایش قیمت در صورت افزایش تقاضا برای محصول محدود. مفهوم جدید بازاریابی این مرحله با مراحل دیگر متفاوت است زیرا در این مرحله به تولید کالاهای قابل فروش و نه برعکس اعتماد شده است. این کار با دانستن تمایلات و تمایلات آینده مصرف کننده و تلاش برای تأمین آنها انجام می شود. این مفهوم به شرح زیر است: مصرف کنندگان را با توجه به تفاوت ها ، ترجیحات و نیازهای آنها تقسیم کنید. اولویت مصرف کنندگان نسبت به محصولات ارائه شده توسط سازمان ، زیرا با تمایلات ، خواسته ها و نیازهای آنها سازگار است.
مأموریت این سازمان ایجاد تلاش ها و برنامه های م effectiveثر در بازاریابی برای جذب مشتری و انتخاب بازارهای هدف است. در این مرحله و بر اساس این مفهوم ، ایجاد دپارتمان های بازاریابی تخصصی برای مدیریت پروژه ها آغاز شد. و پیگیری سود طولانی مدت به جای سود سریع و ادامه انجام تحقیقات بازاریابی و تبلیغاتی ، طراحی محصولات ، جذب مشتری و ارائه خدمات لازم به آنها و از آنها
1- هدایت تلاش ها به سمت مشتری در اینجا ، می توان گفت که جنبه اساسی مفهوم بازاریابی ، آنچه مشتری ها به آن نیاز دارند و آرزو می کنند ، است. در اینجا ، این نیاز به مطالعه پیش بینی شده از آنچه مشتریان می خواهند و نیازهای آینده آنها ، و اجرای این انتظارات و فعالیت های بازاریابی برای دستیابی به سود.
2- دستیابی به تلاشهای یکپارچه برای دستیابی به نرخ سود کلانی که سازمان آرزو دارد و دستیابی به خواسته ها و نیازهای مشتریان به طور همزمان. جنبه های پروژه باید هماهنگ و مدیریت شود ، از جمله تأمین مالی ، تولید ، بازاریابی ، تجارت ، مردم و تحقیقات. محصولات بازاریابی باید هماهنگ باشد ، زیرا مصرف کننده به کیفیت ، قیمت ، مشخصات و کیفیت محصول بستگی دارد. هرگونه نقص در این امر منجر به جدا شدن مصرف کننده از محصول می شود. سرانجام ، در پایان سفر ما با تعریف بازاریابی و اهداف آن ، سازمان ها برای دستیابی به سودهای بلند مدت و بلند مدت باید از مفهوم صحیح بازاریابی و در دسترس بودن شرایط آن پیروی کنند، مصرف کننده را جذب کرده و او را تأمین کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : 0